Koulutukset

Tapahtumat

Hali-Bernit


Menneet tapahtumat

Jäsenyys

Tapahtumat

Patikat

Peltolammin iltapatikka 24.4.2018 klo 18

Lähtö Pirkkahallin parkkipaikalta. Vetäjänä Tiina Ahonen.


Paalispatikka 2018

Pirkanmaan Sennenin perinteinen Paalispatikka järjestetään jo kahdettatoista kertaa lauantaina 19.5.2018.

Täyden matkan (reilu 50 km) kävelijät starttaavat aamun melkein valjetessa klo 03.00 Tampereen Haukiluomasta. Perille on tarkoitus saapua alkuillasta klo 20 maissa. Tuolloin on mahdollisuus nauttia illasta Paalis-kämpällä saunoen ja syöden yhdessä. Patikalle voi osallistua myös lyhyemmälle matkalle, esimerkiksi puolimatkan 25 km voi suorittaa lähtemällä Kangasalan Nattarista liikenteeseen klo 10. Myös muusta kohtaa patikkaa voi tulla mukaan matkaan, jos näin haluaa.

Patikka lähtee liikkeelle Tampereen Haukiluomasta (eli likeltä Ylöjärven rajaa) ja päätepisteenä on Kangasalan Matalajärven rannassa oleva partiokämppä Paalis (likellä Oriveden rajaa). Karkeasti ilmaistuna patikan etapit ovat: Haukiluoma (0 km) - Pyynikin näkötorni (10 km) - Messukylä (17 km) - Vatiala (25 km) - Ruutana (35 km) - Paalis (50 km). Suluissa olevat lukemat kuvaavat matkan pituutta lähtöpaikasta kyseiseen pisteeseen.

Patikkaan osallistujien toivon ilmoittautuvan Vesalle sähköpostitse (vesa.kallio@iki.fi) 12.5.2018 mennessä (viikkoa ennen patikkaa).

Patikkaan osallistujat saavat täysihoidon päiväksi (etappipisteillä ja Paaliksella sapuskaa, lisäksi sauna sekä yöpymismahdollisuus Paaliksella). Osallistumishinta on kymmenen euroa (riippumatta matkan pituudesta).

Patikalle ovat kaikki tervetulleita rotuun katsomatta (jopa ilman koiraa voi tulla mukaan).Rally-Tokon piirinmestaruusjoukkueet 2015